© Sleipner Groep B.V.

Car cleaning | Sleipner Automotive

Car cleaning

Autoreconditionering

Sleipner Automotive biedt diverse poetsprogramma’s aan voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Op deze manier worden auto’s in een optimale staat van onderhoud te gebracht en gehouden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten zodat u zeker bent van een goed eindresultaat.

Poetsen

Een goede basis begint natuurlijk bij het goed wassen en drogen van het voertuig. Bij ons worden alle voertuigen nauwkeurig met de hand gepoetst en gedroogd met microvezeldoeken en perslucht. Deursponningen, wielkasten, banden en velgen brengen wij zo ver als mogelijk weer in nieuwe staat. De motorruimte wordt ontvet en ingespoten met een vochtwerende motorruimteverzorger. Alle kunststof delen onder de motorkap krijgen hierdoor hun oorspronkelijke kleur terug.

Kleien

Agressieve verontreiniging zoals teerspetters, spuitnevel, industriële neerslag, insectenuitwerpselen, boomhars en dergelijke zijn zo hardnekkig dat dit meer vraagt dan alleen een goede poetsbeurt. Deze verontreinigingen hebben een bijtende werking en hechten daardoor aan de laklaag. Met behulp van kleien wordt deze verontreiniging geheel verwijderd. Een stap die vaak wegens tijdgebrek overgeslagen wordt, echter cruciaal is voor een perfect eindresultaat.

Polijsten

Gebruik maken van de wasstraat en niet op de juiste manier een auto wassen ontstaan er krassen swirls en hologrammen in de lak. Ook alle weersinvloeden zoals UV straling, zure regen en dergelijke zijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de lak. Hierdoor verliest de lak kleurechtheid en verdwijnt de diepe glans. Door middel van machinaal polijsten worden de (minuscule) krasjes aangepakt en komt de diepe glans weer terug.

Waxen

Het aanbrengen van een goede wax is de laatste stap voor het perfecte eindresultaat. De wax wordt op een perfect gereinigde en schone ondergrond aangebracht waardoor de hechting van de wax op de lak optimaal is. De wax zorgt tevens voor bescherming en zal de lak langer zijn mooie diepe glans behouden.

Interieurreiniging

  • Stoomreinigen van vloermatten
  • Grondig stofzuigen van vloer en bekleding
  • Stoomreiniging van de gehele bekleding
  • Lederen bekleding reinigen en voeden
  • Reinigen van ramen
  • Geurbehandeling

Lakverzegeling

Nieuwe maar ook grondig gepoetste lakken kunnen verzegeld worden. Hierbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Deze zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig de auto hoeft te poetsen.

Koplampherstel

Door ouderdom en weersinvloeden verweert en verkleurt het kunststof materiaal van de koplamp. Na een speciale polijstbehandeling ziet de koplamp weer zo goed als nieuw uit. Voordeel is ook dat de koplamp op dit punt de APK glansrijk doorstaat.