© Sleipner Groep B.V.

Verzekeringen | Sleipner Groep

Verzekeringen afsluiten

Onafhankelijke en deskundige financieel adviseurs

Er zijn veel aanbieders van veel verschillende soorten en maten verzekeringen. Maar welke verzekering past het beste bij u en uw situatie? De deskundige en onafhankelijke adviseurs van Sleipner Groep kunnen u ondersteunen in het oerwoud van verzekeraars, premies en voorwaarden. We zijn onafhankelijk en zoeken samen naar een passend advies voor nu én de toekomst.

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijke service

Onafhankelijk advies

Situatiegerichte begeleiding

Waarom kiezen voor Sleipner Groep?

Tegenwoordig kunt u zich voor alles verzekeren en binnen elke verzekeringsvorm zijn er ook weer een hoop keuzes te maken. Wat kunt u van onze adviseurs verwachten in dit proces en wat zijn de voordelen?

Bij Sleipner werken we met een klein team aan betrokken adviseurs. Hiermee bieden wij een persoonlijke service zodat we dichtbij onze klanten staan: u kent uw adviseur en uw adviseur kent u.

Als onafhankelijke adviseurs zijn wij niet gebonden aan bepaalde verzekeraars, maar kunnen wij een pakket voor u samenstellen met elke verzekeraar in Nederland. Een onafhankelijk advies dat precies aansluit op uw wensen, behoeftes en situatie.

Hierdoor kunnen wij ook een zeer situatiegerichte begeleiding bieden. Wij hebben aandacht en nemen de tijd voor u als klant, zodat we een mooi beeld krijgen van wat voor u belangrijk is.

Laat u adviseren door ervaren en deskundige adviseurs.

Verzekeringsvormen

Aansprakelijkheid

Biedt dekking voor schade ontstaan vanuit schuld- en risicoaansprakelijkheid, oftewel voor schades waarvoor u aansprakelijk gesteld kunt worden.

Reizen

Hulp in onvoorziene (nood)situaties op reis zoals ongevallen, ziekte of overlijden.

Rechtsbijstand

Hulp en advies van iemand die weet wat je rechten en plichten zijn bij juridische geschillen

Woning

Onverwachte gebeurtenissen aan huis, zoals brand, inbraak of storm kunnen flinke schade veroorzaken. Met een woonhuisverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Verkeer

De verkeersverzekering bespaart lastige aansprakelijkheidsdiscussies bij aanrijdingen waarbij alleen motorrijtuigen bij betrokken zijn.

Zakelijk

Zakelijke verzekeringen zoals een inboedel- en autoverzekering voor een onderneming.

Wat is een verzekering?

Een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en de verzekerde. Iemand verzekert zich bij een verzekeringsmaatschappij om zich in te dekken tegen eventuele (mogelijk hoge) kosten bij een misschien te verwachten gebeurtenis of ongeluk of ander soort schade in de toekomst.

Deze overeenkomst (contract) wordt een verzekeringspolis genoemd. Hierin staat de door de verzekerde aan de verzekeringsmaatschappij te betalen periodieke premie. Ook staat erin het bedrag dat bij een eventuele schade uitgekeerd zal worden. Soms is er een minimumbedrag waaronder niet uitbetaald wordt, dit noemt men een eigen risico.

De verzekeringsmaatschappij beheert de betaalde premiegelden. Doordat veel mensen bij de verzekeringsmaatschappij een premie storten, is de verzekeringsmaatschappij in staat een grote uitkering te doen als één persoon schade lijdt (de zogenaamde schadeverzekeringen). Doordat veel mensen een premie betalen wordt het risico voor het individu op deze manier gedeeld. Voor het berekenen van een risico wordt een beroep gedaan op de statistiek en de kansrekening.