© Sleipner Groep B.V.

Makelaardij | Sleipner Groep

Sleipner Makelaardij

Verkoop- en aankoopmakelaar

Bij Sleipner Makelaardij kunt u terecht voor zowel het aankopen als het verkopen van een woning. De deskundige makelaars van Sleipner Groep kunnen u ondersteunen en adviseren in het complete proces.

Waarom Sleipner Groep?

Persoonlijke service

Brede online presentatie

Groot regionaal netwerk

Op zoek naar een nieuwe woning?

Woning verkopen

Bij Sleipner Makelaardij gaan we voor een persoonlijke aanpak. U staat in direct contact met uw makelaar, terwijl de makelaar veel zaken voor u uit handen neemt. Wij werken met de vele diverse huizensites zodat uw woning een brede online presentatie krijgt, waardoor er een continue stroom van aanloop blijft.

Uw woning aanbieden? Neem direct contact met ons op.

Woning kopen

Bent u juist op zoek naar een woning? Onze aankoopmakelaars kunnen u in het aankoopproces begeleiden. Van het vinden van een geschikte woning in de juiste prijsklasse tot aan het bemiddelen bij het aankooptraject. Ons grote netwerk aan diverse (lokale) makelaars zorgt er voor dat we snel voor u kunnen handelen en de juiste woning gevonden wordt.

Neem vrijblijvend contact op om een afspraak in te plannen.

Beheer beleggingspanden

Naast begeleiding bij aan- en verkoop van woningen, hebben wij ook verschillende beleggingspanden in beheer. Wij verzorgen voor de vastgoed beleggers zowel het financiële als het technische beheer.

Op zoek naar beheer voor uw beleggingspand? Neem vrijblijvend contact met ons op.